Documenten en Certificeringen

Hulp bij HR en personeelszaken

De uitbreiding van jouw Human Resource (management) afdeling. Ook wel P&O afdeling (personeel & organisatie).

Jouw personeelszaken geregeld

Lees meer over waarom we goed zijn in wat we doen.

 • TEG Multisite Sites
 • Faber
 • Faber voor opdrachtgevers
 • Hulp bij HR en personeelszaken
 • Onze dienstverlening en opleidingen

  Welk HR-vraagstuk je als organisatie ook hebt, Faber helpt je graag. Bijvoorbeeld door jouw bedrijf te helpen met het opvangen van pieken en dalen in het personeelsbestand. Of door vakmensen op te leiden tot vakspecialist door een tal van cursussen aan de Faber Vakschool of samenwerkingen met opleidingen vanuit onderhoudNL. En wat denk je van jobmarketing? Zodat je op de juiste plek, op het juiste moment, bij de juiste doelgroep zichtbaar bent. Welk HR-vraagstuk je ook hebt, Faber biedt de oplossing. Faber is het verlengstuk van de huidige HR-afdeling.

  Laten we samen kijken hoe wij je kunnen helpen.

  Bekijk opleiding mogelijkheden 

  De verlengde HR-afdeling 

  Bij Faber zijn we meer dan een werkgever. Wij ontzorgen jou als opdrachtgever, maar ook onze vakmensen. Zo regelen we alles, van start tot aan het pensioen. Bij het regelen van een hypotheekverklaring, het kiezen van een opleiding tot aan de kerstpakketten. We streven ernaar dat vakkrachten met plezier naar hun werk gaan, en kunnen jouw organisatie hiermee continuïteit en zekerheid bieden. Benieuwd wat Faber voor jou als werkgever kan betekenen?
  Bekijk onze veelgestelde vragen.

  Hulp bij HR – Personeelszaken goed geregeld

  Specialistisch advies. Werving, selectie en het kiezen van werkverband. Wij zijn het aanspreekpunt voor jouw vakkrachten, zodat jij kunt doen waar je goed in bent. Werken en maken.