Werving & Selectie

Ben jij op zoek naar een schilder, timmerman of een bouwvakker?

Laat ons je zonder gedoe helpen aan de juiste medewerker(s).

lees meer over: onze aanpak of meld direct je vacature aan

 

Hoe werven wij en helpen wij jou aan de juiste vakkracht?

Ondanks de recordkrapte op de  arbeidsmarkt lukt het ons nog dagelijks om schilders, timmermannen en bouwvakkers bij onze partners te plaatsen. Hoe wij dit doen? Wij werven aan de hand van onderstaande drie stappen.

Wil jij ook graag door ons geholpen worden en daarmee voldoende mensen hebt voor jouw bouw- of schilderproject? Meld dan hier direct jouw vacature aan.

1. Offline

Wij zijn al ruim 15 jaar als specialist werkzaam in en voor de bouw en schilderbranche. Dit maakt dat wij een groot landelijk en lokaal netwerk bezitten. Als specialist werken wij samen met partners als de Schildervakopleiding, OnderhoudNL, BouwendNederland, diverse ROC’s en het UWV. Al jaren adverteren wij met regelmaat in landelijke dagbladen, lokale kranten, vakbladen en zijn wij aanwezig op vakbeurzen.

Onze landelijke aanwezigheid in de branche, combineren we met ons lokale netwerk. Lokaal zijn wij sponsor of adverteren we bij diverse sportclubs. Dit doen wij strategisch verspreid door heel Nederland. Onze schilders, timmermannen en bouwvakker bezoeken wij dagelijks. Tijdens zo’n bezoek breiden wij ons netwerk verder uit. Juist omdat wij als meer dan 15 jaar als specialist werken in en voor de bouw en schilderbranche weten schilders, timmermannen, bouwvakkers ons te vinden. Zorgt ervoor dat wij in het bezit  zijn van de grootste database met (latent) werkzoekenden.

2. Online

Werk je met ons samen dan hoef jij je niet te verdiepen in de inzet van online tools. Denk aan: jobboardmarketing, SEA, SEO, marketingautomatisering, videomarketing en de inzet van social media. Op basis van de doelgroep, en dataonderzoek zorgen wij ervoor dat we op de juiste plekken, op de juiste manier zichtbaar en vindbaar zijn. Het resultaat: sollicitanten.

In deze krappe arbeidsmarkt is grofweg 10% van de schilders, timmermannen, vakkrachten actief op zoek naar een baan. Daarom verleiden wij de latent werkzoekende via o.a. display campagnes en social media om actief bij ons te solliciteren. Hoe we het precies doen? Tijdens een kop koffie vertellen we je graag meer.

Vrijblijvend koffie drinken of meld direct je vacature aan

3. Ontwikkelen & Opleiden

De arbeidsmarkt is krapper dan ooit en nog grotere tekorten aan schilders, timmermannen en vakkrachten dreigen. Enerzijds door vergrijzing, anderzijds door toenemende vraag in de bouw en schilderbranche. Toch lukt het ons dagelijks om onze partners te helpen aan en met gekwalificeerd personeel. Hoe we dit doen, naast een uitgebreid wervingsapparaat? Wij verleiden gemotiveerde kandidaten om te kiezen voor de bouw schilderbranche en leiden hen op. Wij bieden onze ervaren vakkrachten jaarlijks minimaal twee gratis opleidingen aan. Zo zijn zij breder inzetbaar. Dit is fijn voor onze partners én voor de medewerkers. Zo dragen wij bij aan meer zekerheid, afwisseling in werk en een breder toekomstperspectief.

Bekijk opleiden van personeel voor meer informatie.

Hoe ziet ons selectieproces eruit?

We hanteren een uitvoerig selectieproces:

  1. Telefonische intake & cv screening.
  2. Inwinnen van minimaal 1 referentie (indien mogelijk).
  3. Persoonlijke intake bij de kandidaat thuis of bij ons op kantoor.
  4. Waar gewenst plannen we een meewerkdag in.

Contact ons voor meer informatie of meld direct je vacature aan