Bouwvakker - blokkenlijmer

Bouwvakker

Wat verdient een bouwvakker?
Wanneer past de baan van bouwvakker bij jou?
Wat zijn de werkzaamheden en wat doet een bouwvakker?

Bekijk direct de vacatures

Bouw jij graag?

Dan is één van onze overige functies in de bouw wellicht wat voor jou. Wil jij werken als allrounder, stukadoor, blokkenlijmer, behanger, bouwhulp, steigerbouwer, tegelzetter of dakdekker? Wij vinden het mooiste werk als bouwvakker bij Faber. Ook voor jou hebben wij de baan die bij je past.

Wat zijn jouw werkzaamheden als bouwvakker?

Een bouwvakker is eigenlijk een verzamelnaam voor diverse beroepen en werkzaamheden in de bouw. Denk aan beroepen als metselaar, dakdekker, bouwhulp, opperman, tegelzetter, grondwerker, steigerbouwer, blokkenlijmer en stukadoor. En uiteraard ook de schilders en timmermannen. Wat je als bouwvakker precies doet, hangt dus af van de werkzaamheden. Sommige alleskunners kunnen stuken, schilderen en timmeren. maar er zijn ook genoeg specialisten.

Wat jij ook kan en wie jij ook bent. Wij van Faber zijn de zaakwaarnemer voor alle vakkrachten werkzaam in de bouw en schilderbranche.

 

Wat doe je als bouwvakker?

Of jij nu werkt als allrounder of als specialist, jij maakt dromen van anderen waar. Jij zorgt voor die mooie badkamer, stopt het lekken van een dak of zorgt voor een strak gestuukte wand. Jij zorg er voor dat mensen kunnen wonen er bedrijven zijn waar mensen kunnen werken. Hoe gaaf is dat?

Ben je enthousiast en wil jij aan de slag als vakkracht in de bouw? Bekijk dan de vacatures of onze opleidingsmogelijkheden

Wat verdient een bouwvakker?

Wat je verdient hangt echt af wat je gaat doen. Ben je een alleskunner dan verdien je soms wel een salaris van € 5.000,- per maand. Verricht je een deel van de taken of ben je werkzaam als dakdekker, stukadoor, tegelzetter of blokkenlijmer dan verdien je ongeveer € 1.700,- tot € 3.800,- bruto per maand. Dit bedrag is gebaseerd op een werkweek van 40 uur. Hoeveel jij precies gaat verdienen hangt dus af van wat je precies doet en jouw werkervaring. Waar je woont en wilt werken speelt ook een rol. In het algemeen verdien je in de Randstad iets meer dan op andere plekken.

Als bouwvakker zal je waarschijnlijk onder de cao van de bouw vallen. Uiteindelijk is dit afhankelijk van het bedrijf waarvoor je werkt.

Vacatures in de bouw

Staat jouw vacature hier niet tussen? Laat je gegevens achter en wij gaan je helpen.

Stap 1
Bewerk stap 1
Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
Vul een geldig telefoonnummer in
Stap 2
Wijzig stap 2
Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
Stap 3
Bewerk stap 3
Curriculum Vitae
Geselecteerd bestand:
Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
Maximum bestandsgrootte van 2MB is overschreden.