Werkzekerheid bij Faber

Werkzekerheid

Jij hoeft je bij Faber niet druk te maken over of je betaald wordt bij slecht weer of bij het wegvallen van een project. Dat doen wij..

Lees meer of bekijk direct de vacatures

Wij zorgen voor zekerheid

Jij bent voor ons belangrijk daarom regelen wij wat voor jou belangrijk is. Onder andere werkzekerheid. Hoogzomer of midwinter, jij kan altijd voldoende werken en krijgt bij Faber betaald. Hoe wij dit doen?

  1. Wij selecteren de bouw- en schildersbedrijven (onze partners) op hun aanbod. Zit het toch een keer (onverwacht) tegen? Dan zetten wij een extra stap.
  2. Met ons netwerk aan partners vinden we altijd werk. Niet voor niets zijn wij de grootste werkgever in de branche. Niet direct het werk of de locatie die bij je past? Wij zijn jouw zaakwaarnemer. Samen kijken wij verder.
  3. Wij werken niet alleen samen met bouw- en schildersbedrijven, maar ook in andere sectoren. Zoals de industrie en bijvoorbeeld scheepswerven. Jij bent daardoor niet afhankelijk van de werkzekerheid in de bouw en schilderbranche of andersom. Nog steeds niet een passende oplossing? Dan zetten wij nog een stap.
  4. Jij bent belangrijk en in overleg, investeren wij daarom in jou. Wij leiden je op. Zo kom jij in aanmerking voor nog meer banen en kan je gemakkelijker doorgroeien. Zo weten we zeker dat je altijd een leuke baan hebt.

Enthousiast geworden? Solliciteer direct