Opleidingscheque

Opleidingen bij Faber

Wil jij starten in de branche? Of ben je ervaren en wil je doorgroeien, meer zekerheid of afwisseling in je werk?
Met de juiste opleidingen bij Faber helpen je verder.

Lees meer over onze aanpak of bekijk direct

Ons opleidingsaanbod

Starter of ervaren in de bouw of schildersbranche? Wij helpen je verder

Als schilder of timmerman/-vrouw en als bouwvakker maak jij dromen van anderen waar. Zo knap je als schilder bijvoorbeeld een oud monumentaal pand op. Of werk je als timmerman mee aan de bouw van iemands droomhuis. Wij van Faber zijn er om jóu te helpen bij het realiseren van jóuw dromen. Aan het begin van je carrière, maar ook als je al een berg werkervaring hebt. Wij helpen je te starten in de branche, door te groeien en te specialiseren. Allemaal afhankelijk van jouw wensen.

Wist je dat je als Faber medewerker jaarlijks kosteloos twee opleidingen mag volgen? Lees hier meer over ons opleidingsaanbod.

Jij kiest bij ons of, hoe en welke opleiding je volgt

Wil je leren in de praktijk? Of zoek je naar verdieping in de vorm van een vakopleiding? Een online training van project- en procesmanagement. Een cursus kitten of het behalen van jouw aanhanger rijbewijs. Bij Faber sta jij centraal. Als medewerker, maar vooral als mens. Daarom is opleiden bij ons uiteindelijk maatwerk. Samen met jou kiezen we de opleiding die bij je past. Keuze gemaakt? Dan regelen wij het en helpen we je verder. Wat kan je kiezen?

De Faber Vakschool

Met de Faber Vakschool bieden we een opleiding aan met baangarantie. Tijdens deze opleiding leer je in 4 weken de basis van het schildersvak. Heb jij ooit gekozen voor een richting/beroep die niet (meer) helemaal bij je past? Dan is dit traject ideaal voor jou. Na de Faber Vakschool blijf je in de praktijk leren en/of verdiep je je verder via cursussen. Ook kan je ervoor kiezen om naar de SchildersVakopleiding te gaan en je schildersdiploma te behalen.

 Klik voor meer informatie Faber Vakschool.

Groot aanbod opleidingen en cursussen

Als medewerker van Faber mag je twee opleidingen per jaar doen. Het is aan jou om te kiezen of en welke opleiding het wordt. Denk aan VCA VOL/basis, hoogwerker, glaszetten, houtrot. Aanhanger rijbewijs, kitten, spuitcursus. Of een computercursus, afhangen en sluitbaar maken en Timmerwerkzaamheden, BHV, leermeester/praktijkopleider. Of kies je één van de 360 opleidingen bij onze Online Academy. 

Uiteraard werken wij in alle gevallen samen met goede partners om deze cursussen of opleidingen te faciliteren. Direct en indirect, bijvoorbeeld de SchildersVakopleiding van OnderhoudNL en NCOI. Zo haal jij een papiertje waar je echt iets aan hebt. Nu en voor later.

Meer weten? Vertel ons jouw ambitie.

Vakopleiding

Wil je een mbo-diploma halen? Of misschien nog verder leren? Dit kan door onze samenwerking met diverse vakscholen en mbo-opleidingen. Wij regelen niet alleen de juiste opleiding, maar zorgen ook voor een passende werkplek. Zodat jij goed begeleid wordt en er ook rekening wordt gehouden met jouw situatie. Het volgen van een opleiding en werken tegelijkertijd kan tenslotte best pittig zijn. Wij zijn de werkgever die je helpt, coacht en rekening houdt met je situatie.

Wij werken samen met ROC’s door heel Nederland en de SchildersVakopleiding.

Wat je ook kiest. Wij willen dat jij je goed voelt en werk hebt waar je trots op bent.

Maak, leer, faal, sta weer op, leun en ontwikkel.
Faber is jouw vertrouwde thuisbasis.