Blog

Terug naar overzicht
Nieuws

Trainees helpen bij het opknappen van een buurthuis

Onze trainee-accountmanagers staken op 10 maart in het kader van NLdoet de handen uit de mouwen. Samen met de mensen van Vakbroeders knapten ze Wijkgebouw Oud-Charlois in Rotterdam op. Ze ruilden voor een dag hun computermuis in voor een kwast en hielpen daarmee niet alleen de mensen van het buurthuis, maar konden ook eens een kijkje in de keuken van een schilder nemen.

Marijke van vestiging Groningen leerde op die manier wat over de techniek: “We zouden gaan schilderen in het buurthuis, maar vervolgens werd me verteld dat we aan het verven waren. Daar zit dus een verschil in! […] Zo krijg je toch allerlei kleine dingen mee op zo’n dag, erg leuk!” Tim van vestiging Rotterdam was helemaal in zijn element: “Ik vind het geweldig om met mijn handen bezig te zijn, ik hoef niet altijd achter het bureau te zitten. Bij Faber zit ik dus helemaal op m’n plek!”

Wijkgebouw Oud-Charlois in Rotterdam staat er weer helemaal stralend bij na deze geslaagde dag. En wij? Wij zijn weer een beetje extra trots op onze trainees.