Blog

Terug naar overzicht
Nieuws

Wat verdient een timmerman?

Wat verdient een timmerman?

Als timmerman heb je een goede positie op de arbeidsmarkt. Er is meer vraag naar timmermannen, dan dat er timmermannen zijn. Maar wat verdient een timmerman eigenlijk? In dit artikel ontdek je wat het salaris van een timmerman is.

Timmermannen maken, repareren en monteren dingen van hout. Sommigen hebben zich gespecialiseerd als bijvoorbeeld houtbewerker, anderen zijn allround timmerman. Dat betekent dat ze alles op het gebied van timmerwerkzaamheden onder de knie hebben.

Wat is het salaris van een timmerman?

Als (allround) timmerman krijg je conform bouw cao betaald. Dat betekent dat je als junior gemiddeld een salaris van €2.700,- bruto per vier weken verdient en dat je als senior kan rekenen op een salaris van maximaal €3.000,- bruto per vier weken. Het gemiddelde salaris van een timmerman ligt op de €2.850,- bruto per vier weken. Jouw salaris wordt dus bepaald door jouw werkervaring en je leeftijd.

Hoe kan je meer verdienen als timmerman?

Wil jij meer gaan verdienen als timmerman? Dan speelt jouw ervaring en kennis een grote rol. Hoe zelfstandiger jij bent, hoe meer je als timmerman kan en hoe meer je gaat verdienen.

Naast veel ervaring opdoen, kun je als timmerman ook meer verdienen door door te groeien naar een andere functie. Bijvoorbeeld een functie waarin je meer de leiding neemt en verantwoordelijk bent voor collega´s. Denk aan rollen zoals voorman timmerman of projectleider.

Welk salaris en arbeidsvoorwaarden krijg je als timmerman bij Faber?

Bij Faber krijg jij als timmerman goede arbeidsvoorwaarden. Denk aan een passend salaris, maar ook vergoedingen en verhogingen. Daarnaast kan je rekenen op:

  • Genoeg mogelijkheden om jezelf op te leiden
  • Bouw pensioen (BPF)
  • Zicht op een vast contract
  • Je kan werken aan projecten voor de mooiste opdrachtgevers
  • Gezellige borrels en toffe geschenken, zoals onze zomerborrel met een zomergeschenk
  • Collectieve zorgverzekering met korting op premies
  • Keuze uit salaris per week of per vier weken
  • Hypotheek d.m.v. perspectiefverklaring
  • Ons loyaliteitsprogramma

 

Bekijk hier alle vacatures van timmerman bij Faber

Staat jouw droom vacature als timmerman er niet tussen?

Laat jou wensen aan ons weten en wij helpen je alsnog aan jouw droombaan.

Neem contact met ons op