Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid

Bij en door Faber kan jouw bedrijf investeren in vakkrachten. Van opleiden tot omscholen. Investeer in de vakkrachten binnen jouw bedrijf, zodat jij uiteindelijk meer werk aan kunt nemen. Jij kunt ervoor zorgen dat jouw personeel breed inzetbaar is. Wij noemen wij duurzame inzetbaarheid. Inzetten op de manier dat jij dat wilt, en nodig hebt. 

Bekijk opleidingsmogelijkheden of Neem contact met ons op

Bij Faber vinden wij het belangrijk dat iedere vakman het hele jaar werk- en inkomenszekerheid heeft. Wanneer er bij jouw schilders- of bouwbedrijf onvoldoende werk is, kunnen wij ander werk bieden.

Intern opleiden. De Faber Vakschool, online cursussen of het behalen van certificaten. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich kan ontwikkelen. Zodat elke vakkracht uiteindelijk meer plezier krijgt in zijn of haar werk.
Jij kunt hierdoor meer werk aannemen. Jouw bedrijf groeit. Persoonlijke doelen en dromen kunnen worden waargemaakt. Gemotiveerd en waardevol personeel voor jouw organisatie.

Door werknemers de kans te geven om te ontwikkelen, laat je zien dat ze ertoe doen. Niet als nummer, maar als mens.
Breder inzetbaar, betekent meer werkzekerheid. Dit voorkomt stress, wat bijdraagt aan een gezonde werkomgeving. Persoonlijke benadering en aandacht voor omstandigheden. Dat is waar wij als Faber voor staan.