Leermeester / voorman

Leermeester/voorman schilder

Wat verdient een leermeester? Wanneer past deze baan bij jou? Wat zijn de werkzaamheden van een leermeester?

Bekijk direct de vacatures

Wil jij je kennis overbrengen op anderen en structuur aanbrengen in projecten?

Dan is de baan van leermeester iets voor jou. Met jouw kennis heb je een schat aan ervaring. Als mens ben je nauwkeurig en geduldig. Jij bent een onmisbare schakel. Vanuit deze functie leidt jij collega’s op. Daarom ben jij geschikt als leermeester of voorman bij Faber. Je helpt collega’s wat zij in theorie hebben geleerd in de praktijk te brengen. Vanuit je rol als voorman zorg je voor een zo prettig mogelijke werkomgeving voor jouw collega’s. Dit doe je door het grotere plaatje in de gaten te houden en iedereen in te zetten waar hij of zij goed in is en plezier in heeft. Met regelmaat check je als een ware coach hoe het met de collega’s gaat en waar ze jouw hulp nog bij kunnen gebruiken. Waar nodig spring je bij en steek je ook zelf je handen uit de mouwen.

Wat zijn jouw werkzaamheden als leermeester/voorman? 

Als voorman en leermeester ben jij een echte alleskunner. Door jouw ervaring weet je hoe een klus aangepakt en geklaard moet worden, en je werkt altijd met én naar topkwaliteit. Je bent behulpzaam, werkt zorgvuldig en netjes en je bent een fijn mens. Als voorman ben je aanspreekpunt, rolmodel, regelaar, coach, adviseur en soms ook beste vriend(in). Jij motiveert en begeleidt op de werkvloer. En uiteindelijk ligt het succes in het motiveren en stimuleren van gefocuste leerlingen en collega’s. Jij kent de fijne kneepjes, de ins en outs van het vak. Werken met anderen is jouw passie. Anderen zien groeien en hieraan bijdragen. Je bent geduldig en tactisch. Je gaat ‘moeilijke’ gesprekken niet uit de weg, maar weet hoe deze opbouwend te voeren. Feedback geef je objectief en je instrueert doelgericht en houdt rekening met verschillende leer-voorkeuren voor verschillende persoonlijkheden.  Als voorman breng je schilders tot vakvolwassenheid 

Wat doe je als leermeester / voorman bij Faber?

Als voorman- of vrouw zorg je ervoor dat dromen uitkomen. De dromen van degenen voor wie je aan de slag bent en de dromen van degenen waarmee je aan de slag gaat. Jij geeft anderen een kans om zich te ontwikkelen in de branche. Om aan een toekomst te werken. Jouw enthousiasme voor het vak is aanstekelijk en jij laat anderen zien wat het schildersvak zo mooi maakt. Als voorman draag je bij aan het tegengaan van het overschot aan werk voor vakkrachten. Zodat de werkdruk draaglijker wordt en stress wordt verminderd. Zodat uiteindelijk meer mensen met plezier naar hun werk kunnen.  

Enthousiast en wil jij aan de slag als leermeester? Bekijk hier:

De vacatures of onze opleidingsmogelijkheden

 

Wat verdient een leermeester?

Als voorman zal jouw startsalaris ongeveer € 2.000,- bruto per 4 weken zijn. Wanneer je meer ervaring opdoet kan jouw salaris oplopen tot € 3.000,- bruto. Uiteindelijk kan je salaris oplopen tot ruim € 3500,- bruto per 4 weken. Dit salaris is gebaseerd op een werkweek van 37,5 uur. Wat jij precies gaat verdienen hangt ook af van waar je woont en werkt. In de Randstad kan jouw salaris namelijk hoger zijn dan op andere plekken. 

Wil jij aan de slag als leermeester? Check dan deze vacatures.

Wil jij aan de slag als leermeester, maar staat jouw vacature er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

Stap 1
Bewerk stap 1
Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
Vul een geldig telefoonnummer in
Stap 2
Wijzig stap 2
Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
Stap 3
Bewerk stap 3
Curriculum Vitae
Geselecteerd bestand:
Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
Maximum bestandsgrootte van 2MB is overschreden.