Timmerman

Allround timmerman bij Faber

Wat verdient een allround timmerman? Wanneer past deze baan bij jou? En wat zijn de werkzaamheden van een allround timmerman?

Bekijk direct de vacatures

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging met hout?

Nieuwbouw, renovatie of reparatie. Jij houdt van de verantwoordelijkheden die zelfstandigheid met zich meebrengen. Je maakt, repareert en monteert. Lekker met hout bezig zijn, want daar hou je van. Als allround timmerman ken je de technieken en gereedschappen en weet je dat bestek lezen niet over lepels gaat. Jij bent een kanjer met hout. Met jouw favoriete gereedschap in de hand ben jij helemaal in je element. Jij doet werk waar je blij van wordt. Met de zekerheid die Faber jou als allround timmerman biedt. Zekerheid van een vaste baan en goed betaald werk. En vaak lekker dichtbij huis. 

Wat zijn jouw werkzaamheden als allround timmerman?

Geen dag hoeft voor jou als allround timmerman hetzelfde te zijn. Een echte handige Harry of Harriët met twee rechterhanden. Construeren, monteren en repareren. Jij weet raad met houten kozijnen, deuren, vloeren en met dakconstructies, glas en wanden. Jij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Je weet hoe je bouwplannen en tekeningen moet lezen en hoe deze voor te bereiden op locatie. Werken met prefab elementen en HSB-wanden, gevelbekleding en boeidelen plaatsen. Nieuwbouw of renovatie. Jij als kundige allround timmerman weet wat je te doen staat. In een team werken aan het beste eindresultaat. Met jouw technische vaardigheden, passie voor het vak en jouw betrokkenheid in het project ben jij onmisbaar in de bouw.

Wat doe je als allround timmerman bij Faber?

Jij bent een bouwsteen op de werkplaats. Je hebt overal een antwoord op, ook als dat betekent dat er een specialist nodig is voor bepaalde werkzaamheden. Van voorbereiding tot uitvoering. Als allround timmerman maak jij bouw en verbouwplannen van anderen, terwijl jij jouw eigen dromen waarmaakt. Jouw werk gaat niet alleen over hamers en spijkers. Jij beheerst technieken om wat vervallen is te repareren en bestand te maken tegen de toekomst. De kunde om duurzaam nieuw te maken en bouwen.

Zou jij wel aan de slag willen als allround timmerman? Bekijk hier

de vacatures of onze  opleidingsmogelijkheden

Wat verdient een allround timmerman?

Als allround timmerman in Nederland verdien je per maand ongeveer € 2.600,- bruto. Wanneer je start en vak leert kennen zal dit ongeveer € 1.600,- bruto per maand zijn. Wanneer je meer ervaring opdoet kan jouw salaris oplopen tot € 3.400,-. Dit salaris is gebaseerd op een werkweek van 40 uur. Wat jij precies gaat verdienen hangt ook af van waar je woont en werkt. In de Randstad kan jouw salaris namelijk hoger zijn dan op andere plekken. Als allround timmerman zal je waarschijnlijk onder het CAO van Schilders-, afwerking- en glaszet bedrijven vallen. Dit is uiteindelijk afhankelijk van het bedrijf waarbij je werkt. In de meeste gevallen zal dit de schilders CAO zijn, maar het kan ook zijn dat je als allround timmerman onder de bouw CAO valt.