Leermeester / voorman

Wat verdient een leermeester / voorman?
Wanneer past de baan van voorman bij jou?
Wat zijn de werkzaamheden en wat doet een voorman?

Lees meer of bekijk direct de vacatures

Ga jij als voorman aan de slag op de bouwplaats?

Als leermeester / voorman bouw bij Faber. Geduldig, nauwkeurig en je houdt van een uitdaging. Jij bouwt bruggen tussen praktijk en theorie. Jij creëert de optimale werkomgeving voor jouw collega’s. Je overziet het grotere plaatje en het kennen en kunnen van het team. Als voorman- of vrouw ben je een leermeester. Je bent kritisch, maar je steekt ook graag zelf de handen uit de mouwen.

Wat zijn jouw werkzaamheden als leermeester / voorman bij Faber?

Als voorman en leermeester ben jij een alleskunner. Door jouw ervaring weet je hoe een klus aangepakt moet worden. Altijd werken voor topkwaliteit. Je bent behulpzaam, werkt zorgvuldig en netjes en je bent een fijn mens. Als voorman ben je aanspreekpunt. Rolmodel, regelaar, adviseur, coach, adviseur en soms ook beste vriend(in). Jij motiveert en begeleidt op de werkvloer. En uiteindelijk ligt het succes in het motiveren en stimuleren van gefocuste leerlingen. Jij weet de fijne knijpjes, de in’s en out’s van het vak.

Wat doet een leermeester / voorman?

Als voorman- of vrouw zorg je ervoor dat jouw team op juiste moment het werk oplevert. Dit naar wens van de klanten. Natuurlijk kijk je niet enkel naar wat er moet gebeuren. Jij zorgt voor een haalbare planning. Een planning waarin er geld verdient word, maar ook ruimte is voor een lolletje op zijn tijd. Want werkplezier, maakt dat de mensen voor jouw willen blijven werken. Verder help je jouw teamleden om beter te worden. Fijn voor hen, maar ook voor de baas en jouw. Want hoe meer ze kunnen hoe breder inzetbaar. Jouw nummer 1 prioriteit is dat de mensen veilig werken.

Enthousiast en wil jij aan de slag als leermeester? Bekijk hier:

de vacatures

Wat verdient een leermeester / voorman bij Faber?

Als voorman zal jouw salaris ongeveer € 2.000 per maand zijn. Wanneer je meer ervaring opdoet kan jouw salaris oplopen tot wel € 3.000. Dit salaris is gebaseerd op een werkweek van 40 uur. Wat jij precies gaat verdienen hangt ook af van waar je woont en werkt. In de randstad kan jouw salaris namelijk hoger zijn dan in op andere plekken.

Als voorman zal je waarschijnlijk onder de cao van schilders-, afwerking- en glaszet bedrijven vallen. Onder welke cao je precies zal vallen is uiteindelijk afhankelijk van het bedrijf waarbij je werkt. In de meeste gevallen zal dit het schilders cao zijn, maar het kan ook zijn dat je als voorman onder het bouw cao valt.

Voorman vacatures