bouwvakker bij Faber

Metselaar

Wat verdient een metselaar? Wanneer past deze baan bij jou? Wat zijn de werkzaamheden van een metselaar?

Bekijk direct de vacatures

Ben jij goed in Tetris en werk je graag buiten met je handen?

Dan is de functie van metselaar misschien iets voor jou. Jij legt niet zomaar stenen, jij bouwt huizen, fabrieken en kantoren. Duurzame en mooie huizen. Jij bent onmisbaar in ieder bouwproject; van nieuwbouw tot herstelwerkzaamheden.

Wat zijn jouw werkzaamheden als metselaar bij Faber?

Van voorbereiding naar uitvoering tot afronding. Van waterpas tot netjes afwerken. Jij zet de richtlijnen uit, berekent de hoeken en lagen. Je bepaalt het metselverband en maakt je werkplek klaar. Als het nodig is bouw je een steiger en door te hakken, zagen en knippen maak je elke steen perfect op maat. Zodat tijdens het bouwen alles mooi op elkaar aansluit. Met behulp van een metseldraad bouw jij waterpas. Werken doe je verantwoord, want uiteindelijk ben jij verantwoordelijk voor jouw eigen veiligheid op de werkplaats. Maar ook voor de veiligheid van jouw collega’s. Jij draagt jouw steentje bij.

Wat doe je als metselaar?

Wat voor anderen misschien klinkt als zwaar werk, zie jij als een kans en uitdaging. Dit gaat niet om ‘zomaar’ muren metselen en stenen stapelen. Als metselaar ben jij de fundering waar anderen op kunnen bouwen. Dankzij jou kunnen dingen mogelijk worden gemaakt. Van tekening naar werkelijkheid. Elk project heeft een andere manier van aanpak. Een andere samenwerking op de bouwplaats en jij bent bijna altijd de basis.

Wil jij aan de slag als metselaar? Bekijk hier

de vacatures of onze  opleidingsmogelijkheden

Wat verdient een metselaar bij Faber?

Een metselaar in Nederland verdient gemiddeld € 2.000,- bruto per maand. Als leerling start je met een salaris van ongeveer € 1.700,-. Met ervaring kan dit oplopen tot € 2.400,- bruto per maand. Dit bedrag is gebaseerd op een werkweek van 40 uur. Hoeveel jij precies gaat verdienen hangt dus af van je werkervaring, maar ook van waar je woont en wilt werken. De salarissen in de Randstad zijn namelijk hoger dan op andere plekken.

Als metselaar zal je waarschijnlijk onder de cao van de bouw vallen. Uiteindelijk is dit afhankelijk van het bedrijf waar je voor werkt.

Vacatures metselaar

Staat jouw vacature hier niet tussen? Laat je gegevens achter en wij gaan je helpen.

Stap 1
Bewerk stap 1
Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
Vul een geldig telefoonnummer in
Stap 2
Wijzig stap 2
Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
Stap 3
Bewerk stap 3
Curriculum Vitae
Geselecteerd bestand:
Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
Maximum bestandsgrootte van 2MB is overschreden.