Mutatie/onderhoud timmerman

Mutatie/onderhoud timmerman

Wat verdient een mutatie/onderhoud timmerman? Wanneer past deze baan bij jou? En wat doet een mutatie/onderhoud timmerman?

Bekijk direct de vacatures

Kunnen we jou blij maken met mutatie en onderhoud timmerwerk?

Van het vakkundig maken van gevel timmerwerk, tot kozijn vervanging en houtreparaties. Jij weet wat je wilt, en hoe je dat moet doen. Je houdt van de afwisseling van je werk. Geen dag en werkplek zijn hetzelfde. Een stopcontact verplaatsen of een tegel plakken is voor jou ook geen probleem. Deuren afhangen, balklagen herstellen of sloten repareren, jij bent een echte aanpakker.

Vacatures mutatie / onderhoud timmerman

Wat zijn jouw werkzaamheden als onderhoud timmerman bij Faber?

Je werkt als mutatie/onderhoud timmerman vakkundig. Van dagelijks onderhoud tot mutatie onderhoud. En ook als er loodgieter werkzaamheden verricht moeten worden, draai jij daar je hand niet voor om. Je bent een echte duizendpoot en hebt op (bijna) alle bouwvragen wel een antwoord. Een oplossings- en klantgerichte timmerman. Je weet hoe je van een tekening werk maakt en je houdt daarbij altijd het einddoel voor ogen. Een succesvol project en een tevreden klant.

Wat doe je als onderhoud timmerman?

Jij zorgt ervoor dat bewoners blij zijn met hun woning of eigenaren met trots naar hun pand kijken. De woning of het utiliteitsgebouw voldoet aan de kwaliteitseisen van de woningcorporatie en alle wetten. Jij werkt aan en voor veiligheid, service en kwaliteit. Van oud naar nieuw of als toevoeging aan dat wat al bestaat. Soms in teamverband, en soms zelfstandig. Jij draagt bij aan een duurzame woon- of werksituatie. Je voorkomt onomkeerbare schade en zorgt ervoor dat een gebouw simpelweg langer meegaat. Jij bent een oplosser en daarmee neem je zorgen van eigenaren uit handen. Jij maakt mensen blij met jouw oplossingen.

Ben je enthousiast geworden en wil jij aan de slag als onderhoud timmerman? Bekijk hier

de vacatures of onze  opleidingsmogelijkheden

Wat verdient een onderhoud timmerman?

Als mutatie en onderhoud timmerman zal jouw salaris ongeveer € 2.400,- bruto per maand zijn. Wanneer je meer ervaring opdoet kan jouw salaris oplopen tot € 3.000,-. Dit salaris is gebaseerd op een werkweek van 40 uur. Wat jij precies gaat verdienen hangt ook af van waar je woont en werkt. In de Randstad kan jouw salaris namelijk hoger zijn dan op andere plekken.

Als mutatie en onderhoud timmerman zal je waarschijnlijk onder de cao van schilders-, afwerking- en glaszet bedrijven vallen. Onder welke cao je precies zal vallen is uiteindelijk afhankelijk van het bedrijf waarbij je werkt. In de meeste gevallen zal dit de schilders cao zijn, maar het kan ook zijn dat je als mutatie en onderhoudstimmerman onder de bouw cao valt.