Renovatie timmerman

Wat verdient een renovatie timmerman?
Wanneer past de baan van renovatie timmerman bij jou?
En wat zijn de werkzaamheden van een renovatie timmerman?

Bekijk de de vacatures

Heb jij een passie voor transformeren en herstellen?

Word renovatie timmerman bij Faber. Het vervangen van kozijnen, wanden plaatsen, deuren afhangen; jij zet graag je tanden in het hout. Werk je alleen of met een team aan een groter project? Het kan allebei. Jij houdt in ieder geval van aanpakken. En jouw werkzaamheden zijn heel divers. Van het renoveren van gootlijsten tot het plaatsen van keukens. Jij ziet en weet wat je te doen staat.

Timmerman vacatures

Wat zijn jouw werkzaamheden als renovatie timmerman bij Faber?

Het vervangen van kozijnen en het plaatsen van wanden. Het afhangen van deuren is voor jou als renovatie timmerman kinderspel. Van wanden, plafonds en kozijnen tot aan de laatste aftimmer- en afrondwerkzaamheden. Je weet hoe je een koof maakt. Je kunt reservoirs betimmeren, plinten plaatsen en de woning isoleren met isolatiebeglazing. Gevelbekleding monteren is geen moeite. Evenals het meedenken over de optimalisatie van deze processen.

Wat doe je als renovatie timmerman?

Met jouw kritische blik en nauwkeurigheid weet jij hoe projecten moeten worden aangepakt. Timmerklussen kennen geen geheimen meer voor jou. Je ziet het probleem, concludeert wat er moet gebeuren en pakt het project met beide handen aan. Jouw werk als renovatie timmerman is divers en geen dag hoeft hetzelfde te zijn. Je ziet de zwakke plekken van een gebouw. En je weet wat te veranderen of verbeteren om het materiaal bestand te maken tegen weersinvloeden, corrosie of ‘simpelweg’ gebruikersschade. Je ziet niet alleen de zwakheden, maar ook de sterke punten en de kracht van het gebouw. Jij zorgt voor een duurzame comeback.

Bekijk hier de vacatures

Wat verdient een renovatie timmerman bij Faber?

Een renovatie timmerman in Nederland verdient gemiddeld € 2.500,- bruto per maand. Als leerling start je met een salaris van ongeveer € 1.500,-. Hoeveel jij precies gaat verdienen hangt dus af van je werkervaring, maar ook van waar je woont en wilt werken. De salarissen in de Randstad zijn namelijk hoger dan op andere plekken.

Als renovatie timmerman zal je waarschijnlijk onder de cao van schilders-, afwerking- en glaszet bedrijven vallen. Onder welke cao je precies zal vallen is uiteindelijk afhankelijk van het bedrijf waarbij je werkt. In de meeste gevallen zal dit de schilders cao zijn, maar het kan ook zijn dat je als renovatie timmerman onder de bouw cao valt.