Accountadviseur

tof dat je aangesloten wilt blijven

Jij wilt zekerheid, doorgroeien en een goed loon. Misschien heb je dat nu, het is altijd handig om te weten wat jou kansen ergens anders zijn. Af en toe sturen wij je daarom een mail. Zo weet jij of je goed zit of jij nog beter kan krijgen.

Jij staat als vakkracht bij Faber op 1. We denken graag met je mee. Eens sparren over je loopbaan? Dat kan altijd!

Vrijblijvend bakkie doen

dit is Faber

Zie ons als jouw zaakwaarnemer. Wij zijn het grootste schildersbedrijf van Nederland en één van de grootse bouwbedrijven. Wel één zonder eigen werk. Daarvoor werken wij samen met meer dan 700 partners. Zorgt ervoor dat wij je altijd kunnen helpen aan jouw droombaan. Wil jij aan de slag binnen of buiten? Een werkplek met veel collega’s of werk je liever alleen? Wij hebben de baan die bij je past. Nu en later.

En omdat we geen eigen werk aannemen, hebben wij als werkgever extra tijd voor jou. Tijd die wij gebruiken om jou leven leuker en makkelijker te maken. Zakelijk en als je dit wilt ook privé. Zo helpen wij je als je dit wilt met een opleiding zodat jij kan doorgroeien. En wat te denken van ons spaarprograma waarin je door te werken spaart voor de leukste uitjes en producten.

Meer weten? Bekijk hier:

voordelen werken bij Faber.

 

Hoe helpen jullie mij aan mijn droombaan?

Zie ons als jouw zaakwaarnemer. Wij zijn het grootste schildersbedrijf van Nederland en één van de grootse bouwbedrijven. Wel één zonder eigen werk. Daarvoor werken wij samen met meer dan 700 partners. Bouw en schilderbedrijven speciaal voor jou geselecteerd.

Zorgt ervoor dat wij je altijd kunnen helpen aan jouw droombaan. Wil jij aan de slag binnen of buiten? Een werkplek met veel collega’s of werk je liever alleen? Lekker dichtbij huis of juist wat verder weg zodat je niet over de vloer hoeft te komen bij je buurman. Door ons netwerk hebben wij altijd de baan die bij je past. Nu en later.

Het enige wat jij hoeft te doen is je wensen bij ons kenbaar te maken en wij gaan aan de slag.

Maak je wensen bij ons kenbaar.

Wat ga ik verdienen?

Wat je precies gaat verdienen is afhankelijk van:

 • Type functie.
 • Hoeveel uur je gaat werken.
 • Jouw kennis en ervaring.
 • Jouw wensen op gebied van salaris en overige arbeidsvoorwaarden.

Kortom we kunnen je pas vertellen wat je gaat verdienen als we iets meer van je weten. Wat wij wel weten, in de huidige arbeidsmarkt kunnen wij je waarschijnlijk een mooie salaris stap laten maken.

Laat ons je wensen weten, doe de salaris check.

Met welke bedrijven werken jullie samen?

We werken door heel Nederland met meer dan 700 bedrijven samen in de bouw- en schildersbranche. Bij Faber vinden we integriteit, gezonde nuchterheid, waardering voor het vak, jou als medewerker, en liefde voor het vak belangrijk. Daar selecteren wij onze partners op. Zo zijn we er zeker van dat jij bij ons in dienst kan en mag werken op de beste plekken.

Welke arbeidsvoorwaarden hanteren jullie?

Naast een goed loon, bieden wij:

 • Twee opleidingen kosteloos per jaar aan (VCA, houtrot, enzovoort).
 • Pensioenkeuze
 • Werkzekerheid
 • De keuze uit de mooiste bedrijven om voor te werken.
 • Een zomerborrel en geschenken.
 • Sinterklaasfeest
 • Een collectieve zorgverzekering met korting op premies.
 • Keuze uit salaris per week of per vier weken.
 • Persoonlijke aandacht en waardering. Indien nodig hulp bij de aanvraag van een hypotheek door middel van perspectiefverklaring. Jubileum vieren bij 5 en 10 jaar of meer in dienst.
 • Kerstborrel en kerstpakket.
 • Deelname aan ons spaarprogramma.
Vanuit welke locaties werken jullie?

Faber is een landelijke organisatie, wij werken lokaal vanuit 14 vestigingen.

Jij bent welkom voor een goed gesprek, kop koffie bij ons. Waar gewenst komen wij naar jou toe. Bij je thuis, op je werkplek of we plannen ergens anders een kop koffie. Wij staan voor persoonlijke aandacht en passen ons aan naar jou wensen. Zie ons als jou zaakwaarnemer.

Hoe helpen wij jou met doorgroeien?

Gezien onze rol als werkgever, jouw zaakwaarnemer krijg je bij ons altijd de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Wij bieden je altijd 2 cursussen/ opleidingen kosteloos per jaar aan.  Zoals bijvoorbeeld duurzaam bouwen of asbest herkennen. Daarin werken wij samen met met verschillende vakopleidingen waaronder de SchildersVakopleiding.

Niet iedereen is gemaakt voor de schoolbanken, daarom bieden wij maatwerk. Naast doorgroeien vinden we bij Faber gezondheid en vitaliteit belangrijk. We begeleiden, adviseren en ondersteunen ook op dit gebied. Zodat jij veilig, met plezier je vak kan uitoefenen en kan genieten van je persoonlijke leven. Nu en later.

Accepteer de marketing-cookies en schakel je Adblocker uit om deze video te bekijken

Wil jij checken of je goed zit bij je huidige baas of dat je beter kan? Kom gewoon eens vrijblijvend een bakkie bij ons doen.

Vrijblijvend bakkie doen