Timmerman

Werkplaats timmerman

Wat verdient een werkplaats timmerman?
Wanneer past de baan van werkplaats timmerman bij jou?
En wat zijn de werkzaamheden van een werkplaats timmerman?

Bekijk direct de vacatures

Ambachtelijk werk maken in jouw vertrouwde werkplaats?

Heb je twee rechterhanden en sla je de spijker op z’n kop? Verschillende projecten, maar aan het werk op de thuisbasis. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Jij besteedt jouw tijd liever in de werkplaats dan in de auto. Groei je van machinaal houtbewerker naar zelfstandig timmerman? Het kan allemaal. Werktekeningen, onderhoud, reparaties van houten constructies? Jij draait er jouw hand niet voor om.

Wat zijn jouw werkzaamheden als werkplaats timmerman bij Faber?

Het bewerken en creëren van hout. Nauwkeurig en met de hand, of machinaal. Naast jouw twee rechterhanden weet je hoe je met houtbewerkingsmachines om moet aan. Je bent zelfstandig en bepaalt zelf hoe je jouw werkzaamheden uitvoert. Machines spelen een belangrijke rol in jouw dagelijkse werk. De kennis en vaardigheden die je gebruikt om elk project succesvol af te ronden zijn bij jou altijd top-of-mind.

Wat doe je als werkplaats timmerman?

Je ziet een tekening en kunt hiervan werkelijkheid maken. Van monteren tot het werken met de CNC-machine. Je verspilt geen tijd op de weg. Effectief ga je elke dag de uitdaging weer aan. Het maken van kozijnen, deuren, dakkapellen of houten meubels. Wat jij doet maakt niet uit, want je weet wat je te doen staat. Je weet hoe het beste eindresultaat gemaakt kan worden. Van ruw hout tot perfect eindproduct. Jouw werkplek verandert niet, maar jouw werk is zeer afwisselend.

Je past specifieke technische en praktische kennis en vaardigheden toe om van ‘een stuk hout’ het eindproduct te maken waar de opdrachtgever van droomt. Met jouw twee rechterhanden maak je dromen van anderen waar. En tegelijkertijd ook die van jezelf. De fysieke inspanning en de adrenaline wanneer de machines doen wat met de hand onmogelijk is. Met jouw hart voor hout, ben jij onmisbaar.

Wat verdient een werkplaats timmerman bij Faber?

Als werkplaats timmerman zal jouw salaris ongeveer € 1.800,- per maand zijn. Wanneer je meer ervaring opdoet kan jouw salaris oplopen tot wel € 3.100,-. Dit salaris is gebaseerd op een werkweek van 40 uur. Wat jij precies gaat verdienen hangt ook af van waar je woont en werkt. In de Randstad kan jouw salaris namelijk hoger zijn dan op andere plekken.

Als werkplaats timmerman zal je waarschijnlijk onder de cao timmerindustrie vallen. Onder welke cao je precies zal vallen is uiteindelijk afhankelijk van het bedrijf waarbij je werkt en wat de precieze bedrijfsactiviteiten zijn. Werk je volgens de cao van de timmerindustrie dan gelden andere unieke arbeidsvoorwaarden dan voor timmermannen, bouwvakkers. Welke precies lees daar meer over onze vacatures.

 

 

Vacatures