Trots op een jarenlange samenwerking!
Terug naar overzicht
Nieuws

Samenwerking Faber en Hagemans

Faber en Hagemans tekenden samen het contract om onze mooie samenwerking voort te zetten. Een groot compliment voor Faber, dat we van dit familiebedrijf nog altijd het vertrouwen krijgen voor de werving en selectie van vakmensen. Daar zijn we na al die jaren nog altijd trots op.

Marcel Moors en Simon Ruijs, bedankt voor het vertrouwen.

Faber voor opdrachtgevers

Faber staat klaar voor opdrachtgevers. Ben jij op zoek naar een schilder, timmerman of vakkracht om al je projecten te kunnen uitvoeren? Of ben jij juist op zoek naar een partner die de werkgeversrisico’s uit handen neemt? Welk HR-vraagstuk je als bouw- of schildersbedrijf ook hebt. Faber helpt je hier graag bij. Vanaf het vinden, opleiden en binden van personeel. Tot het totaal uit handen nemen van alle HR-vraagstukken.

Over Faber

Faber biedt sinds 2005 een thuisbasis voor vakkrachten in de bouw- en schildersbranche. Jaarlijks gaan zo’n 1.500 schilders en bouwvakkers via Faber met veel plezier aan het werk bij meer dan 500 opdrachtgevers. Faber heeft met haar 15 vestigingen een landelijke dekking en heeft daarnaast zes opleidingslocaties waar jaarlijks meer dan 200 zij-instromers een plek krijgen om te worden opgeleid tot beginnend schilder.

Kunnen wij je ergens bij helpen?

Lees ook