Blog

Terug naar overzicht
Nieuws

GAP Academy en Faber gaan een exclusieve samenwerking aan

Drachten/ Hooglanderveen – Op de arbeidsmarkt zijn er veel mensen die zich willen omscholen. Ze hebben ooit gekozen voor een baan die op dit moment minder past bij hun wensen en behoeften. Of ze zijn toe aan een nieuwe baan met bijvoorbeeld meer werkzekerheid. GAP Academy helpt deze kandidaten bij het zoeken naar een juiste uitdaging. Zij kijken niet alleen naar het CV van de kandidaat, maar focussen zich op het talent van kandidaten middels een vier-stappenplan

We zijn trots op deze samenwerking, omdat we bij Faber ook kijken naar maatwerkoplossingen die passen bij de wensen en behoeften van onze vakkrachten. Met onze Faber Vakschool bieden we zij-instromers een traject aan waarbij ze via een verkorte opleiding de basis van het vakmanschap leren. Vervolgens bieden we hen net als onze ervaren vakkrachten de mogelijkheid om jaarlijks twee opleidingen te volgen. Zo blijven zij hun kennis en kunnen verbreden. Dit zorgt voor een win-win situatie voor onze medewerkers alsmede onze partners.

Wederom een mooie stap voor omscholing naar de bouw- en schildersbranche

Met deze samenwerking hopen GAP Academy en Faber samen het verschil te maken. Ons doel? Het omscholen naar de bouw- en schildersbranche nog beter en toegankelijker maken. Dankzij deze samenwerking breidt Faber ook het netwerk aan Vakscholen verder uit. Vanaf maart opent er in Drachten ook een Faber Vakschool in samenwerking met GAP Academy. Zo kunnen we ook in Noord-Nederland ook zij-instromers in stappen gaan opleiden tot volwaardige vakkrachten. Een mooie ontwikkeling dus.

Meer weten? Lees ook: