Ondertekening samenwerkingscontract

Terug naar overzicht
Nieuws

Samenwerkingscontract Talen Vastgoedonderhoud en Faber

Onlangs hebben Talen Vastgoedonderhoud en Faber een samenwerkingsovereenkomst getekend. Een mooi compliment voor Faber dat we het vertrouwen krijgen van dit familiebedrijf voor de werving en selectie van vakmensen. Met een 8,2 als medewerkerstevredenheidscore is Talen Vastgoedonderhoud al jaren een van de beste bedrijven in de branche.

Talen Vastgoedonderhoud

Ook Talen Vastgoedonderhoud is trots op onze samenwerking. Zo zeggen zij het volgende: ‘Wij werken steeds meer met vaste partners om de kwaliteit, kwantiteit en continuïteit te borgen, ook van ons personeel,’ aldus Ralph van den Heuvel van Talen. ‘Goede vakmensen zijn van groot belang voor ons werk en daarmee onze opdrachtgevers. We hebben de afgelopen jaren gemerkt dat Faber Personeelsdiensten een gedegen partner is voor het werven en selecteren van de juiste vakmensen op het juiste moment!’

Faber voor opdrachtgevers

Faber staat klaar voor opdrachtgevers. Ben jij op zoek naar een schilder, timmerman of vakkracht om al je projecten te kunnen uitvoeren? Of ben jij juist op zoek naar een partner die de werkgeversrisico’s uit handen neemt? Welk HR-vraagstuk je als bouw- of schildersbedrijf ook hebt. Faber helpt je hier graag bij. Vanaf het vinden, opleiden en binden van personeel. Tot het totaal uit handen nemen van alle HR-vraagstukken.

Over Faber

Faber biedt sinds 2005 een thuisbasis voor vakkrachten in de bouw- en schildersbranche. Jaarlijks gaan zo’n 1.500 schilders en bouwvakkers via Faber met veel plezier aan het werk bij meer dan 500 opdrachtgevers. Faber heeft met haar 15 vestigingen een landelijke dekking en heeft daarnaast zes opleidingslocaties waar jaarlijks meer dan 200 zij-instromers een plek krijgen om te worden opgeleid tot beginnend schilder.

Kunnen we ergens bij helpen?

Lees ook